A lakásberendezés, valamint a bútorokkal foglalkozó cégek piaca, hasonlóan a divathoz, az egyik legintenzívebb vállalkozási forma.

Miért?

  • Mert ezek a termékek folyamatosan, évszaktól függetlenül keresettek.
  • Megteremtik a családok mindennapjához szükséges otthonias környezetet!

A vállalkozás forgalmát rengeteg marketinglehetőség és kreatív ötlet segíti – a titok viszont abban rejlik, hogy megtaláld azt az egyet, amely megkülönböztet téged a konkurenciától, sikeresen megcélozva a számodra jövedelmező közönséget.

És itt jön képbe a HungaroPaplan, amely közelebb visz céljaid eléréséhez!

A legjobb ágyhoz szuper ágynemű is jár!

Magyarország az élen jár Európában a lakástulajdonosok számát tekintve. Az emberek szeretnek a saját házukban élni, elkerülve ezzel a magas bérleti díjakat. Ez azt jelenti, hogy lehetőségük van a lakásokat saját igényeik, egyedi elképzeléseik szerint berendezni.

Mindez nagyszerű, viszont ahhoz, hogy meglegyen egy lakásban minden, sok tervezésre, és nyilván pénzre van szükség. Azonban egy lakás bebútorozása korántsem egyszerű feladat!

A bútorok jelentik az első számú prioritást, hiszen konyha-, és nappalibútorra, asztalra, székekre, fotelokra és ágyra mindenképp szükség van ahhoz, hogy lakható legyen a ház! Illetve ezen belül is van még egy nagyon fontos dolog: a paplanok és párnák, lepedők és matracvédők, úgy a felnőtt-, mint a gyerekek szobájába.

Hiszen mennyit is ér egy csúcs minőségű ágy, ha nincs vele egy ugyanolyan kiváló minőségű és passzoló ágynemű garnitúra?

Egyes bútorboltok már felismerték ennek a fontosságát, ezért kínálnak ágyneműt is. Sajnos még mindig az a tendencia, hogy kevés cég forgalmaz ágyneműket, vagy ami ennél is rosszabb: forgalmaz, de silány minőségűeket, sokszor többszörös áron.

Miért érdemes a HungaroPaplan termékeivel kiegészítened áruházad termékeit?

A magyar piacon 3 évtizede állunk a vásárlók rendelkezésére. Célunk nem kisebb, mint biztosítani a legszebb álmokat, megcélozva az egészséges és nyugodt alvást, méghozzá gyártói áron!!!

A Hungaropaplan termékeivel az ügyfelek elégedettsége garantált lesz, akik egy helyen szerezhetik be a komfortos pihenéshez, alváshoz szükséges minden kiegészítőt!

Hozzuk létre együtt a tökéletes hálószobát, amely minden vásárló álma!

A hálószoba a lakás egyik legfontosabb része, amely kialakítása sok pénzt és időt felemészt. Az első nyilván az ágy kiválasztása, amit követ a matrac, majd a teljes ágynemű garnitúra. És mint fentebb említettük, a legszuperebb ágy is értelmét veszti minőségi ágynemű nélkül!

Egy jó paplan és párna jelentős mértékben meghatározza az alvás kimenetelét, ez biztosítja a megfelelő testhőmérsékletet, az anyag kiválasztása pedig sikeresen leküzdi az allergiára való hajlamot.

A paplan töltet típusa valóban számít!

Ha úgy gondolod, hogy vállalkozásod készen áll egy újabb fejlesztére, akkor a paplan és párna töltette lesz a legfontosabb szempont, amit érdemes átgondolnod vásárlás előtt. Ez határozza meg a paplan/párna minőségét, kényelmi fokozatot, súlyát, és hőindexét.

De mivel ahány ember, annyi igény gondolj arra, hogy legyen természetes és szintetikus típusú is a termékeid között. A természetesek közé tartozik a gyapjú, libapehely és bambusz, a szintetikusok közé sorolható a mikroszálas, nanoszálas és szilikonos.

Mindkettőnek megvannak az előnyei, szerintünk a világ legjobb paplanjai és párnái Magyarországon készülnek. Szeretnénk, ha hamarosan te is kijelenthetnéd, hogy szerinted a legjobb ágyneműk a te webáruházadban találhatóak meg! Magas szaktudású szakembereink, prémium minőségű termékeinkkel biztosan sikerült újabb szintet lépnie vállalkozásodnak!

Ha többet szeretnél megtudni a jó minőségű ágynemű fontosságáról, vagy árajánlatot kérni hívj minket a +36 20 924 2222-es telefonszámon, vagy nézz szét weboldalunkon a termékkategóriák között!