Vendéglátóiparban jártas szakemberként Te is észrevetted már, hogy manapság a panziók/szállodák vendégei, már nem csak tiszta helyre vágynak, hanem luxusra is?

A részletekre való odafigyelésre, valami igazán különlegesre, ami által ki tudnak szakadni a monoton hétköznapokból?

Mi, itt a HungaroPaplan berkeiben rájöttünk erre, amit extra minőségi ágyneműkkel teszünk tökéletessé!

Élj a lehetőséggel, hogy vendégeid sokáig visszatérjenek hozzád!

Minden hotel-, és panziótulajdonos megtapasztalta már, hogy az ágynemű a vendégélmény meghatározó része. Nemcsak a kényelem és luxus szintjét határozza meg, hanem kritikus szerepet játszik a szálloda hírnevének megőrzésében, a tisztaság és a higiénia terén. Ezekre a tényezőkre való odafigyeléssel a szállodák biztosíthatják vendégeik kényelmes és élvezetes kikapcsolódását.

Nem elég a „jó” ágynemű, ennél sokkal többre van szükség!

Ha jelenleg olyan módszereket keresel, amelyekkel javíthatod vendégeid ott-tartózkodásának minőségét, tökéletes megoldás lehet, ha a meglévő ágyneműket új és pazar ágyneműkre cseréled! A kiváló minőségű paplanok és párnák biztosítják, hogy vendégeid jól kipihenjék magukat. Mindez a szobák megjelenését és átalakítja, amit stílussal, valódi luxussal még jobbá tehetsz!

A turistáknak annyi választásuk van, ezért az ágynemű kiválasztásában soha nem szabad kompromisszumot kötni!

A szállodák és panziók tulajdonképpen az egyetlen szálláslehetőséget jelentik a turisták számára, ezért fontos, hogy a szolgáltatások a legmagasabb színvonalon legyenek. Ha a kínált szállásszolgáltatás nem felel meg az ügyfél elvárásainak, fennáll annak a veszélye, hogy azonnal egy másik szállást keres. Ráadásul további is viszi a szálloda „rossz hírét”.

Az ágynemű minősége meghatározza a visszatérő vendégek számát (is)!

A szálloda általános esztétikájával kapcsolatos szempontokon túl a vásárlók kényelme mindig a legfontosabb. Ha van egy módja annak, hogy kifejezd tiszteleted az ügyfelek iránt, akkor az étel mellett, nincs más dolgod, mint megfelelő pihenést biztosítani. Ebben az értelemben nem elég egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező matrac, hanem megfelelő ágyneműre is szükség lesz, amely webáruházunkban vásárolható meg.

A szállodai ágynemű anyaga, mint az alvás minőségét befolyásoló részlet…

A szállodába is illő ágyneműk többféle anyagból készülhetnek, mindegyiknek megvan a maga előnye. Például a pamutból készült ágyneműk nagyon jól lélegzenek, extra kényelmet nyújtanak, míg a mikroszálasak melegebbek. A vegyes anyagokból készültek előnye elsősorban az, hogy nem gyűrődnek könnyen. A toll és libapehely alkalmas a meleg és hideg évszakokra is, mert megtartja a hőt.

Ami ezek közül is kiemelkedik, az a Silicon Plus 4 évszakos paplanok és párnák!

A mesterséges pehelyként is közismert Silicon Plus szettek szinte 100%-ban rendelkeznek azokkal a pozitív jellemzőkkel, amivel a sokkal drágább prémium pehely töltetű termékek. A Silicon Plus szettek árban is sokkal kedvezőbbek, és amint a nevében is szerepel bármely évszakban használhatóak! További infókkal ezzel kapcsolatosan nézz szét weboldalunkon!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindig jó minőségű anyagokat válassz, mert ezek nagyban befolyásolják az alvás minőségét. Ne hagyd, hogy egy ilyen apró részlet elrontsa ügyfeleid jó hangulatát!

Idővel is fokozott ellenállás!

A minőségi szállodai ágyneműbe való befektetés fontossága abban is nyilvánvaló, hogy idővel is extra ellenállást fog nyújtani. Tekintettel arra, hogy a szállodai ágyneműt szinte naponta takarítják, ez idővel az anyag meglazulásához és az azt követő sérülésekhez vezethet. Az ágynemű minőségi anyagának kiválasztása a kezdetektől fogva hosszabb élettartamot garantál, még számos mosás után is.

Ha már megvan az ágynemű, melyek a legfontosabb teendők vele kapcsolatosan?

Mindenekelőtt a szállodai ágyneműnek tisztának és frissnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen ki kell mosni és cserélni kell, és folt- és szagmentesnek kell lennie. Ez nemcsak a vendégek kényelme, hanem a szálloda hírneve szempontjából is fontos. Semmi sem tud olyan rossz benyomást kelteni a vendégekben, mint egy nem teljesen makulátlan ágynemű.

Az első benyomás eldönt mindent!

A legtöbb vendég abban a pillanatban tudja, amikor meglát egy ágyat, ha az kényelmes lesz vagy sem, mivel a tiszta, ropogós lepedők, a bolyhos paplanok és párnák mind fontos szerepet játszanak abban, hogy az ágy ellenállhatatlan legyen.

Ha többet szeretnél megtudni a jó minőségű ágynemű fontosságáról, vagy árajánlatot kérni hívj minket a +36 20 924 2222-es telefonszámon, vagy nézz szét weboldalunkon a termékkategóriák között!

Legyen szállodád a legkiemelkedőbb a környéken, az év 365 napján biztosítson minőséget és komfortot!